kippig' gevulde eitjes.
voor 4 personen:
benodigdheden:
- ruime pan met water
- koksmes
- mengkom
ingrediënten:
- 4 verse eieren
- 1,5 eetlepel kip it real
- 7 eetlepels mayonaise
- klein bosje bieslook
- zwarte peper gemalen
- 1tl mosterd
recept:
- breng de pan met water, en de eieren aan de kook. en laat deze vervolgens 7 minuten koken.
- snijd de bieslook fijn.
- "schrik" de eieren met koud water.
- pel de eieren.
- snijd alle eieren, in de lengte doormidden.
- haal voorzichtig het eigeel uit het eiwit, en doe het eigeel in de mengkom.
- prak het eigeel tot alles kruimelig is.
- meng nu de mayonaise, bieslook, kip it real en mosterd door het eigeel, totdat dit mooi egaal is. en breng op smaak met de peper.
- verdeel het eigeel mengsel over de halve ei witten. (dit kan je het gemakkelijkste doen door dit met een warme lepel te doen.)
- leg wat kleine stukjes verse peterselie op elk eitje, voor de garnering.
- eetsmakelijk!
